Espai de Psicologia

Silvia Garcia

Àrea Infantil i Adolescent

Cada infant és únic i irrepetible; sap sovint què necessita i agraeix que li agafis la mà per acompanyar-lo a cercar les seves pròpies solucions. M’agrada contemplar-los en la seva essència, descobrir-los i formar part, durant un temps, de la seva tribu, per empoderar-los i poder gaudir del moment en que emprenen el vol.

Llegeix més
Sílvia Garcia Espai Psicologia
Sílvia Garcia Espai Psicologia

Silvia Garcia

Àrea d'Adults

La teràpia, quan decidim iniciar-la com a persones adultes, és un regal que ens oferim al dedicar temps a mirar-nos, a entendre’ns i a buscar, dins nostre, allò que ens cal per continuar el camí amb energia, amb optimisme i amb plenitud.

Llegeix més

Silvia Garcia

Àrea Familiar

Entenc la família com un sistema a partir del qual ens construïm, en relació amb els altres, amb una reciprocitat contínua i amb influències constants. Identificar el funcionament del propi sistema familiar ens permet obrir la mirada, responsabilitzar-nos i, alhora, fer aquells moviments que puguin transformar la nostra realitat o, senzillament, ajudar-nos a comprendre allò que ens passa per cercar la millor manera de transitar-hi amb benestar.

Llegeix més
Sílvia Garcia Espai Psicologia
Sílvia Garcia Espai Psicologia

Silvia Garcia

Àrea Jurídica

En aquelles ocasions en que les vies alternatives a la judicial no han funcionat, s’ha de recórrer a aquesta per tal de resoldre conflictes familiars. En aquests casos es fa necessària l’avaluació per part d’un psicòleg pèrit. La finalitat de les avaluacions familiars és la de poder oferir al jutge un dictamen tècnic, un informe explicatiu i valoratiu, però, alhora, objectiu i imparcial, que ajudi a prendre la millor decisió, prioritzant el benestar dels infants i tenint en compte les seves necessitats.

Llegeix més

Silvia Garcia Espai de Psicologia

Em ve molt de gust acompanyar-te en aquest camí

  Protecció de dades personals
  Utilitzarem les seves dades per respondre consultes, enviar comunicacions comercials i efectuar estudis estadístics. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat.
  Obrir WhatsApp
  💭 Necessites ajuda?
  Hola 👋🏻
  En que podem ajudar-te?