Sílvia Garcia

Espai de Psicologia

Sílvia Garcia

Soc la Sílvia i estic aquí per acompanyar-te en la recerca del teu espai de benestar. M’agrada pensar que t’acompanyo perquè tu ets qui millor et coneixes i qui, sens dubte, triarà meravellosament cada passa d’aquest nou camí. Jo t’ofereixo ésser al teu costat, ajudar-te en cada fase del procés, ja sigui per carregar el pes de la motxilla, per interpretar un mapa, per fer una parada de descans o, senzillament, per aturar-te i mirar el paisatge que tens al davant. I també, a mesura que construeixis el teu viatge, per compartir amb tu el moment de felicitar-te i de descobrir-te de nou.

Al llarg de la meva aventura de vida he tingut la sort de tenir al costat a moltes persones que m’han ajudat a convertir-me en qui soc. Entre elles hi ha professors i professores de les quals he après una manera de mirar i d’acompanyar amb consciència, respecte i humilitat, així com un supervisor i una supervisora fantàstics que sempre estan disposats a fer-me veure que hi ha una gamma infinita de colors en cada moment i en cadascú i que, a vegades, cal trobar la forma i les paraules adequades per assolir allò que volem crear.

Sílvia Garcia Espai Psicologia
Sílvia Garcia Espai Psicologia
Sílvia Garcia Espai Psicologia

Espai de Psicologia

Sílvia Garcia

M’he especialitzat en l’àrea de la família i, dins del model sistèmic, m’he especialitzat en teràpia sistèmica breu, en trauma, en mediació familiar i en psicologia jurídica. M’agrada pensar que no deixaré mai de ser aprenent de noves tècniques, models i maneres d’acompanyar les persones, perquè en això he descobert una de les meves fonts de felicitat. Tinc la sort de tenir a prop, també, persones amb qui comparteixo el viatge de viure. Dos grans mestres, de 6 i 10 anys actualment, en són el millor exemple. Ells m’ajuden a construir-me cada dia i em fan saber que com a mare estic en un procés de formació contínua, del qual no em puc despistar gaire perquè sovint em posen exàmens sorpresa... i és que ser mare és, sens dubte, la millor de les aventures que la vida m’ha regalat, un repte que em fa sentir que no estic mai prou preparada, del que cada dia aprenc coses noves.

Em confesso addicta a la lectura, als fruits secs i a les converses amb amigues que arreglen el món. M’encanta cuinar, mirar el cel amb el meu fill gran i al·lucinar veient la darrera obra artística del meu fill petit o mirar-lo mentre juga a futbol. M’agrada passejar al costat de la persona que estimo, soc d’aquelles que quan comencen una sèrie l’han d’acabar sí o sí; i nedar esdevé, quasi sempre, el meu lloc de connexió amb mi mateixa.

Llicenciada en Psicologia per la UAB. Col·legiada núm. 18537
Màster en Psicologia Forense. ISEP.
Postgrau en Resolució de conflictes i mediació familiar sistèmica.
Coordinadora de parentalitat. COPC
Formació en la “tècnica de la caixa de sorra” (nivells I i II). Psicoveritas
Intervenció emocional i de conducta en teràpia breu estratègica. Integratek
Especialització en Teràpia sistèmica breu. UOC
Especialització en Trauma i EMDR. UNIR
Obrir WhatsApp
💭 Necessites ajuda?
Hola 👋🏻
En que podem ajudar-te?